BAĞIŞ YAP

Mavera Vakfi Burs Başvurusu

Vakfımız, 2022-2023 eğitim öğretim yılında üniversiteye yeni kayıt yaptıran maddi imkanları yetersiz lisans öğrencilerine Ekim-Haziran ayları arasında (9 ay) karşılıksız burs verecektir.

Vakfımızın burs yönetmeliğine göre, başarısı tespit edilen ve istikrarlı bir şekilde bunu devam ettiren öğrencinin her sene başvurusunun alınmasına gerek olmaksızın mezun olana kadar bursunun devam etmesi esastır.

Değerlendirme sonucunda Mavera Vakfı’ndan burs almaya hak kazanan öğrencilere telefon/e-posta/SMS yoluyla dönüş yapılacaktır.

Burs Miktarı

Burs miktarı, Mavera Vakfı Burs Komisyonu tarafından belirlenmektedir.

Başvuru

Başvurular maveravakfi.org web sitesinden alınacaktır.

Şartlar

1) Türkiye Cumhuriyeti üniversitelerinde lisans eğitimi alıyor olmak.

2) Vakıf bursuna aday olabilmek için öğrencinin maddi imkânlarının yetersiz olduğunu kabul ve beyan etmesi esastır. Bunun için her aday, ailesinin ve kendisinin mal varlığı ve gelir durumunu tam olarak belgelendirmek.

3)  Üniversite lisans seviyesinde, hazırlık sınıfı veya birinci sınıfa kayıt yaptırmış olmak.

4) Başvuru tarihinde 23 yaşından büyük olmamak;

5) Mavera Bursu dahil, en fazla 2 yerden burs almak.

Gerekli Evraklar

1) Öğrenci Belgesi