BAĞIŞ YAP

2024 Yılı 2. Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı İftarı Gerçekleşti

3 Nisan 2024 Çarşamba Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı
2 Nisan Salı günü Mavera Vakfı gönüllüleri geleneksel Ramazan iftarında bir araya geldi. Vakıf merkez binasında gerçekleşen iftara Mavera Vakfı mütevelli heyeti üyelerinin yanında akademisyenler, eğitimciler ile Mavera Akademi ve Mavera TV moderatörleri iştirak etti.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeği ile devam eden programda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara bir sunum yaptı. Konuşmasında vakfın faaliyetlerine değinen Kara, vakıf gönüllülerinin iftar sofraları gibi yerlerde bir araya gelmesinin güzelliğini vurguladı.

Mustafa Kara'nın ardından söz alan Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca bir konuşma gerçekleştirdi. Allah’ın bizlere iyi günler kadar sıkıntılı günler de vadettiğini belirten Koca, iyi ile kötünün birbirinden ayrıştığı her sınanmanın sonunda, herkesin hakkettiği karneyi alacağını söyledi. Bu dünyada insana kendi çabasından başka bir şey vadedilmediğini belirten Koca, kendi gayretlerimizle eriştiğimiz her nimetin, gereğini yerine getirdiğimiz sürece bizim elimizde kalacağını, devamlılığı için gereğini yapmadığımız nimetlerin ise er ya da geç elimizden kayıp gideceğini ifade etti.

Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca'nın konuşmasını izlemek için ; https://youtu.be/cQT3l9sc0LM?feature=shared