2024 Yılı 1. Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı İftarı Gerçekleşti

Mavera Vakfı gönüllüleri geleneksel Ramazan iftarında bir araya geldi. Vakıf merkez binasında gerçekleşen iftara bağışçıların yanında sivil toplum kuruluşları, kamu kurumlarından pek çok davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeği ile devam eden programda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara bir konuşma yaptı. Konuşmasında vakfın faaliyetlerine değinen Kara, vakıf gönüllülerinin iftar sofraları gibi yerlerde bir araya gelmesinin güzelliğini vurguladı.

Mustafa Kara'nın ardından söz alan Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi. 6 Şubat'ta yaşanan deprem hadisesini 'Yüzyılın Afeti' olarak niteleyen Koca, bu tür olaylardan dersler çıkarılması gerektiğini söyledi. Koca, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırıların da Dünya kamuoyunun vicdanında derin izler bırakacağını ifade etti.

Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca'nın konuşmasının tamamına Mavera TV'den ulaşabilirsiniz.