Burs Başvurusu

MAVERA EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı kurulduğundan bugüne bireyin, manevi ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak, iyinin ve doğrunun farkında olmasına yardımcı olmaktadır. Topluma faydalı, milli ve manevi değerlerine saygılı, güzel ahlâka sahip şahsiyetli şahısların yetiştirme yolunda çaba gösterir.

Mavera Vakfı, kuruluş gayesine uygun olarak lisans eğitimine yeni başlamış öğrencilere burs başvurusunda bulundukları programdan mezun olana kadar burs vermektedir. Burs programımız kapsamında ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize destek sağlamak, toplumumuza değer katacak bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak öncelikli hedefimizdir.

Başvurularınızın değerlendirilmesi sürecinde, titizlikle çalışarak en doğru ve adil şekilde sonuçlandıracağımızı belirtmek isteriz.

Başarılarınızın devamını diler, başvuru sürecinde sizlere kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla,
Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı

*Not: Başvuru formunda istenen belgeler e-devletten alınabilmektedir.
*Aşağıda yüklenen tüm belgelerin eksiksiz bir şekilde [email protected] adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. E-posta konusuna adınızı ve soyadınızı yazınız.

BURS BAŞVURU FORMU  <--------- TIKLAYINIZ

Soru ve Görüşleriniz İçin Whatsapp: 0505 193 42 35